Revisor til Augusta Revision » Mankind | Search
15853
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15853,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Revisor til Augusta Revision

Om denne stilling

Engageret revisor søges til dynamisk og ung virksomhed beliggende i Hellerup.

 

På vegne af Augusta Revision søger Mankind Search en engageret revisor med minimum 4 års erfaring fra revisionsbranchen.

 

Hos Augusta Revision har de stort fokus på proaktiv rådgivning af deres kunder, så de oplever, at deres revisor er nærværende og den vigtigste sparringspartner og rådgiver. De møder derfor kunden i øjenhøjde med en fleksibel og serviceminded indstilling. 

 

Deres kunder forventer service og rådgivning af høj kvalitet, baseret på dyb indsigt i kundens virksomhed og branche. Derfor er det ikke nok, at du er fagligt kompetent, resultatorienteret og arbejder struktureret. Du skal også være god til at skabe relationer, være udadvendt, proaktiv og tage ansvar.

 

Dine opgaver

Du får, sammen med kompetente kolleger, medansvar for en udvalgt kundeportefølje, hvor du med frihed under ansvar, løser både kendte tilbagevendende og nye arbejdsopgaver indenfor:

 

Revision og review af regnskab

 

Udarbejdelse og opstilling af års‐ og perioderegnskaber

 

Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlig virksomhed og hovedaktionærer

 

Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

 

Din profil

Du er revisor. Du er rutineret bruger af Excel, og som type ser du muligheder frem for begrænsninger. Du er selvsikker og motiveret for at kommunikere med kolleger og kunder. Endvidere er du:

 

Engageret, loyal og professionel ved servicering af kunder

 

Fagligt kompetent til at udføre revisions‐ og rådgivningsopgaver hos mindre og mellemstore kunder

 

Åben, udadvendt, imødekommende, initiativrig og god til at kommunikere

 

God til at bevare overblikket og arbejder struktureret

 

Bidrager til et godt socialt fællesskab og arbejdsglæde

 

Hos Augusta Revision vil du opleve et inspirerende fagligt miljø og mulighed for videreuddannelse. Augusta Revision er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance i mellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Du kan sammen med din kommende arbejdsgiver selv være med til at bestemme den optimale arbejdstid for dig. “Frihed under ansvar” er en af Augusta Revisions kerneværdier, hvilket betyder at du ikke skal påregne overarbejde, og du bestemmer selv dine arbejdstider. Augusta Revision tilbyder derudover en særdeles attraktiv lønpakke.

 

Ansøgning 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Elbæk‐Jespersen på tlf. 53895040 eller mail sej@mankindsearch.dk. Augusta Revision ønsker, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt, derfor indkalder vi løbende ansøgere til samtale. Send derfor din ansøgning via Jobindex hurtigst muligt ‐ husk at vedhæfte billede. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

 

 

 

Kategori
Revisor

Kontakt