Om Mankind » Mankind | Search
15397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15397,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om Mankind

fortrolighed

Vi arbejder naturligvis altid fortroligt og behandler følsomme oplysninger med den største forsigtighed. Vi gemmer kun oplysningerne, så længe som loven foreskriver, og vi har dokumentation på alle de personer vi taler med.

burning platform

Vi ved godt, at I har travlt - det har vi også. Vi arbejder benhårdt på at opfylde jeres behov og skaffe den næste talentfulde medarbejder til jeres virksomhed. Vi holder hovedet koldt og sikrer, at der ikke er panik, selvom tiden er knap.

planlægning

Sammen med jer lægger vi en skarp plan for processen. Vi holder jer hele tiden opdateret om udviklingen efter jeres ønske ugentlig eller en anden frekvens. I bestemmer selv, hvor stor en del af processen, I ønsker at deltage i.

sociale medier

Sociale medier er kommet for at blive, og de er med til forkorte rekrutteringsprocessen, hvis de bruges rigtigt. Derfor kan I med ro i maven benytte os til at annoncere efter kandidater på de sociale medier, hvor vi har mange års erfaring.

kontakt

Når I benytter Mankind Search vil der altid være en der kan svare på jeres spørgsmål. Vi sætter en ære I at lære vores kunder at kende, ligesom I kommer til at kende os. Vi ønsker at være tilgængelige når din virksomhed har behov - derfor kan I altid ringe til os.

samtaler

Vi afstemmer altid kandidatens CV på første samtale. Dermed undgår jeres virksomhed at bruge unødig tid på at afdække eventuelle misforståelser. Vi tager referencer, så snart kandidaten har givet tilladelse. Vi deltager altid i mødet mellem virksomheden og kandidaten.

Vores mission

Vores mission er at optimere jeres rekrutteringsproces. Ved at bruge en smule mere tid i starten, sparer vi jer for en hel del tid i sidste ende. Derfor arbejder vi altid hårdt på at bruge de bedste metoder i alle faser af processen. På den måde sparer vi jer for tid, uforløst potentiale og hovedpiner. Vi ønsker ikke at revolutionere rekrutteringsbranchen, men nærmere gøre den mere transparent og effektiv. Mange organisationer vælger først at hyre et ekstern rekrutteringsfirma, når deres interne HR-afdeling ikke kan løse opgaven – her ønsker vi ikke at fratage opgaven fra interne HR-afdelinger, men nærmere være en sparringspartner, der kan hjælpe, der hvor det brænder på. Vi ønsker ikke at forcere en ansættelse bare for at løse opgaven. I stedet søger vi at sikre, at alle interessenter er med i processen i det omfang, de ønsker det. I den sidste ende handler det om tilfredse kandidater og ikke mindst tilfredse kunder.

Kontakt